Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortsätt kämpa

Stirrar tomt framför mig, på de orden du skrivit.
Det var som att få ett piskrapp över ansiktet, spottloska i håret.
Skit in gnidet i såren. Mitt hjärta gråter av dina ord. Min själ flyger iväg.
Jag är ett tomt skal, jag bara tinar bort, rinner iväg som utspilld mjölk.
Alla tomrum som en gång fyllts av min lycka, är nu tomma och stängda.
Jag kan inte svara på dina ord, känner bara hur mina kinder blir fuktiga och hur min blick immar bort. Tillbaka i helvetet. Jag blev upplyft mot ljuset av dig, men återigen knuffar du ner mig.
Inget ska gå som på räls. Man måste alltid kämpa, jag orkar inte hålla mig vid liv.




Fri vers av kiefernzapfens
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-28 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kiefernzapfens
kiefernzapfens