Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så tyst, så högt

Vinden viskar
trots att jag inte hör den
men känner den med mina sinnen

Jag adderar intryck
subtraherar det jag inte vill
det som tar av mig
som en tjuv om natten

Vinden viskar
det jag inte vill höra
Jag lyssnar
till det jag behöver

Mitt sinne behöver frid
mitt sinne behöver sanning




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-28 17:45



Bookmark and Share


  vargtass
Ibland är det skönt att bara kunna stänga av och bara lyssna och se det man känner för.
fint skrivet!!
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen