Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tindra <3


jag vill hålla hennes hjärta i min hand och skydda det för alltid

Ligger med handen
över hennes
Lilla hjärta.

Jag vet att det är skyddat av
lager av hud och ben
Men det känns som att det är
Naket här
sårbart
Jag vill hålla om det
hårt
Se till att det alltid slår
aldrig krossas

Hon sover
Jag är säker på att hon inte hör
Någonting
men jag kan inte låta bli
att tala om för henne
Jag lovar sådant jag aldrig
kommer kunna hålla
Hoppas att öronen sparar det sista
"jag älskar dig"
till den dag hon behöver det mest
Önskar att den aldrig kommer

Lägger nästan i hennes nacke
Trots oron för världen där ute
Är hon min
just nu.




Fri vers av Fenomena
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-28 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena