Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att köpa och göra en tavla


Auktionsförrättaren
Gratulerar ”köparen” som köpte
En tavla av Sigurd Hjertèn
För 7 600 000 kronor

Men ”kan inte säga vem de är”
Det är klart ”gör man en tavla”
Och köper en för dessa pengar
Så är väl auktionsförättaren mer att gratulera
Till sina %
Och framförallt säljaren….

Köparen gjorde nog en tavla
En riktig tavla
Med ram och allt…








Har ni förresten tänkt på
Att det så sällan talas om
Vad den senast såldes för
D v s ”köptes” för
Och framförallt vad den betalades till
Den som gjorde den




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-29 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO