Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när någon man älskar faller i från gör saknaden så ont i våra hjärtan


Tårar som faller ner

som en ros slog du ut om sommaren
när vintern kom var du borta
men livet gick ändå vidare

det vi visste var att du fanns hos oss
vi kunde inte se dig
men vi visste att du var här och
att du skulle vaka över oss

en tår föll ner på våra kinder
men du ville inte att vi skulle gråta
du finns ju här

vi skulle få känna din värme
och närvaro
men ännu en tår föll

du var som en ros
alltid så vacker
så fridfull och
trots taggarna som fanns där
kunde man se dig lycklig

när vintern kom vissnade rosen
för att en dag komma åter
och sprida glädje

du spred kärlek
och harmoni

precis som rosen ger underbar doft
finns du kvar i våra hjärtan som en vacker röd blomma
stor och ståtlig

men vintern kom och du måste vila
det måste vi förstå
som allt annat måste få sin ro

du flög i väg som en vacker vit duva
en tår på våra kinder föll ner
men du vill inte se oss gråta
vill att vi ska vara lyckliga

du finns ju kvar
i våra minnen och
där ska du alltid vara




Fri vers av vargtass
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-29 09:38



Bookmark and Share


  ULJO
Smärtsamt men starkt.
2010-10-29

  Bibbi VIP
Störtskön.
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass