Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva med en npf diagnos


Leva i en värld av kaos

Har sökt dig, ett vilset barn som
behöver sinnesro, så att våra hjärtan
kan börja slå igen

Ta min hand, för jag ser dig,
jag hör dig
och jag finns här

Allt faller om och om,
men våra hjärtan är snart
på väg igen

Vi låter våra liv passera,
dag för dag och vi tar oss framåt
Det enda jag vill är att du ska må bra,
så vi tar det lugnt

Många bra stunder, men också tårar
som behöver passera,
få släppas fram för att kunna vara de vi är,
för att kunna leva

Ett vilset barn, som försöker
nå sina drömmar, sitt innersta
och även om du förlist,
hamnat på botten av ett hav
så har du rest dig,
som en fighter i en boxnings ring

Jag vill få tillåtelse att nå dig
vill få ta del av det du kämpar med
vill bara få hålla om dig,
för jag har också varit ett vilset barn och
kanske är jag det ännu ibland

Att inte riktigt passa in i en värld fullt av brus,
hur dina tankar får dig att må.
önskar att alla en gång hade varit där
så att alla kunde ha möjlighet att förstå,
om bara för några sekunder

Att förstå hur det känns att vara i ett inre krig
Jag vill få dig att förstå att det är helt ok
att ibland få vara

ett vilset barn




Fri vers av vargtass
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-08 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass