Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Där vi andas

om jag kunde måla livet i alla färger
då skulle jag låna en bit av regnbågen
om så bara för en dag

om jag kunde sudda bort en svartvit bild
så skulle jag använda de vackraste av nyanser
om så bara för en dag

om jag kunde ta ner månen
så skulle jag ge den till dig
om så bara för en dag

om jag var en ängel
så skulle jag hålla dig i mina mjuka vingar
om så bara för en dag

om jag kunde ge ro i din själ
så skulle jag hålla kvar den känslan

där vi har tid att andas




Fri vers av vargtass
Läst 188 gånger
Publicerad 2020-01-28 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass