Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra minnen

i en urblekt värld
kan jag ändå se alla färger starka,

jag kan fortfarande minnas vilka
vi en gång var, där på ett stort skimrande hav
som funnits i tusentals år och månen var
vårt enda ljus som tillät oss att
glittra i natten

jag vill kunna plocka fram minnen från
en urblekt värld
och göra dom till färgstarka fragment,
som att fånga allt genom tonerna av
klassisk musik,

där alla känslor får ge uttryck och aldrig
någonsin glömmas bort
att livet är en oas av vackra färger och
minnen av kärlek




Fri vers av vargtass
Läst 198 gånger
Publicerad 2020-03-02 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass