Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu




...estradör

 

han är en stor estradör
som exploateras hårt

den uppskattade
poeten börjar likna  
en teve-pajas




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-29 10:04



Bookmark and Share


  Almagrundet
Måtte han inte bli sönderkramad...
2010-10-29

  Cris
:D :D :D
2010-10-29

  Sonja Sidorow Lapington
fint och mittiprickskriftat utan att nämna namn
2010-10-29

  Gunnel Eriksson VIP
Just så!
2010-10-29

  aol
träffsäkert skriftat,
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP