Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simon Wahlström 11 år. Ewa-Britts dotters son.


En katt, som hette Hatt.

Katten som hette Hatt,
gick ut en natt.
Katten var vit som socker,
och han älskade klocker.
Hans granne var en häst,
som hoppade allra bäst.
Men katten Hatt,
övade en natt.
På att hoppa vid ett hus,
som en liten mus.
Hästen hette Bert,
men han kunde inte lägga en fjärt.
Katten utmanade Bert häst,
sen var det han som hoppade bäst.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-29 21:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du skriver såååå bra Simon!
2010-11-06

  eatinginside
Haha, så söt!

Jag älskar katter, och Hatt var ett fenomenalt namn på en katt ;)
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt