Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Simon Wahlström 11 år. Ewa-Britts dotters son.


Regnbågs-fjärilar.

Havet är blå, gräset är grönt.
Och ett äpple är rött och gult.
Bananer är gula också,
men apelsiner är orange.
Men finast av allt är nog fjärilen.
Fjärilar har tusen olika nyanser,
men bara en har alla.
Vissa säger att regnbågs-fjärilar
är en myt, men jag säger att
dom finns.
Dom är skönare en oceaner
och alla äpplen.
Dom skimrar i blått, grönt och lila.
men dom är också röda.
Man kan se lite gult och orangt
här och där.
Dom är det finaste på jorden.




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-29 21:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Klart de finns Simon.
Allt det vi tror finns - det finns ju!
2010-11-06

    ej medlem längre
Vackert skrivet av Simon, en oförstörd poet!


"Dom är skönare en oceaner
och alla äpplen.

Dom är det finaste på jorden."


/Ann
2010-10-30

  Eva Helene VIP
Fint! Blir varm om hjärtat.
2010-10-29

  En strimma av guld
Fjärilar är frihet och en gudomligt tecken från djurens värld. Gott.
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt