Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer i svartvitt

Det var alltid svart eller vitt.
En katt och råtta lek.
Ingen var kär, men alla älskade vi.


Du levde för din musik och
jag levde för mitt skrivande.
Så vårt hem var alltid fyllt
av mina vackra ord ackompanjerat
av dina toner.


Inte konstigt egentligen att vi dog ut.
Ingen levde ju för oss




Fri vers av Niclasdotter
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-29 21:55



Bookmark and Share


  Lord
Strålande. En sanning som vi många har varit med om
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter