Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterskärgården utanför Trosa, 2010-10-27




Rötter i havet

iskalla vågorna
bröts i kaskader
ljus och luft
lustfyllde lungorna

möter spegelvända
hösthavs ögon
frukosten
kom tillbaka

smärtan går djupt
tomhetens svarta hål
när minnet av havet
rivande smeker själen

det går inte
att sälja bort
längtan till
ursprunget




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-30 10:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra berörande och vemodiga
rader förmedlar du här
2010-10-31

  Mr Lindemann VIP
Bra text som med ambitiöst anslag ger en lektion om hur ytterskärgården utanför Trosa kan te sig så
men även förmedlandet av en känsla av vemodsstänkt höst, når fram till oss som läser

vi kryper ihop inrullade i olika pläddar och läser framför den öppna brasan, läppjande på mintthe, läsandes sådana rader som dessa
2010-10-30

  aol
smärtsam vacker poesi som är så djupt berörande
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson