Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåd








På Din nåd
vilar jag
under natten

men Ditt ord
skickliggör mig
inför dagen

I Din nåd
vilar jag
som på en våg
som bär

i Din nåd
får jag simma
som en fisk
i havet

Liksom havet
aldrig torkar ut

varar Din nåd
för evigt




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-30 13:49



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker dikt som berör
med sin sanning
2010-11-01

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Tar just nu speciellt till mig de sista orden. Tack Michaela för dem. Hälsar vännen Fredrik
2010-10-30

  Larz Gustafsson VIP
En kristen har inget annat att åberopa sig på.
Däri ligger själva befrielsen.
2010-10-30

  Maria T
Så sanna och fina ord
om nåd
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius