Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför inte ringa en vän idag. Någon du inte pratat med på länge. Le tillsammans =)


Ljuva livet

Hej hopp
hej hurra

Livet har så mycket att ge

Jag kan gråta
glädjetårar för det
jag kan skratta
jag kan le

Jag är mottagare
men gärna även givare

Den faktiska enkelheten
att ta dagen som den kommer
försöka se så mycket positivt som någonsin möjligt

Jag hör en sång
varje morgon jag vaknar
till en ny dag
nya upptäckter
en ny dag att lära

Livets gåta
ett mysterium
där du väljer glädjen
sprider glädje
och världen ler med dig

Dagen behöver sång
dagen behöver medmänniskor
vänner
de som finns där vid din sida
även då avstånden är stora
men avstånd som suddas ut
i livets
och vänskapens underbara tecken

Det är kärlek !




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-30 13:51



Bookmark and Share


  poetryGirl
så fin
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen