Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lukten efter hennes kön




Lukten efter hennes kön
Låg som en tät dimma

Inatt hade jag älskat
Med min ångest så stark

Att den tände de behov
Som länge hade varit dött

Hennes kärlek så stark
Fylld med rädsla

Där kåttheten tar överhand
i nattens berusning efter beröring

SNÄLLA

Ta på mig

Se mig

Låt mig få leva för en stund




Fri vers av JLindh
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-30 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh