Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är naturligtvis en "passning" till en person som jag inte använder vid namn. Däremot


Till ers spydighet



Tänkte bara tacka Ers Spydighet
Och absolut dementera nån lydighet
Till dina idiotiska påhitt
Där dårskapen får härja fritt

I ditt märkliga huvè
Så ta du dina falska råd
Och om du nämner dom i nån tråd
Här i raden av normala
Är det mer som ett vansinnes dåd
Där vissa ser sej som fenomenala
Mer än alla andra
Där på vishetens väg han tror sej vandra
Med sina banala råd till andra…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-31 17:47



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Obs! ska det vara, råkade visst stava fel..
2010-10-31

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
oba! lite slarvigt syftningsfel ( som Jane Austen kanske..) det är inte din text som åsyftas nedan utan den individ som texten får mig att tänka på!

Texten är mycket bra. Med både rim o reson!
2010-10-31

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
"Jane Austen kunde inte stava.
Jane Austen var slarvig och usel på grammatik.
Lärda personer, litteraturteoretiker, letar efter fel för att profilera sig.
Något måste de ju göra när de ändå aldrig kan skriva som Jane Austen och hennes likar.
Inlagd 2010-10-27"
Bodil Malmsten på hennes blogg www.finistere.se

Nu är den jag kommer att tänka på, vid läsning av din text, som är synnerligen arrogant och omanligt bjäbbig, förmodligen inte särsklit lärd, men eftersom han i ngn text t ex drar upp klagomål på hur folk STAVAR, så tänkte jag på detta citat.

2010-10-31

  thyra
Viktigt att alla får skriva här! Vi behöver inte vara förmer än andra, bara vara oss själva. Tack!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO