Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Konsumera mera
känn inga känslor
kasta slösa
ta bort


Nya saker
nya känslor
att röra
beröra
glömma bort


Hitta
tillbaka
döma
välja
vraka
försvinna


Utan tankar
utan ord
i vald tysthet
till nästa mål


Säg vad vill du
i detta stora
materiella
som inte förverkligar
ditt inre
Älskar för stunden
förgör i långa loppet


Där det enda viktiga
är gratis...




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-31 16:39



Bookmark and Share


  aol
en sann berörande skrift
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen