Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en tackdikt till min pojkvän. När han kom in i mitt liv så var jag en mycket trasig människa, men med hans envishet, hans lim, så blev jag mycket bättre.


Bitar

Bitar av människor
Svävar omkring i luften
Ingen är hel

Fragmentariska
Ofullständiga

Ända tills de träffar den där
Speciella som hämtar lim
Och klistrar ihop en




Fri vers av Madeleine Norman
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-31 22:52



Bookmark and Share


  LeeJasmine Livredd
Vet precis hur det är.
Applåd!
2010-10-31

  LeeJasmine Livredd
Vet precis hur det är.
Applåd!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Norman