Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små små ord kan verkligen skänka glädje


Små ord

Jag älskar dig
Små små ord
Som var för sig
Inte betyder något

Men tillsammans
Så bildar de en
Sinnebild, en blandning
Av Känslor

De underbara känslor
Som jag känner för dig
Bara tre små ord
Som betyder så mycket




Fri vers av Madeleine Norman
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Norman