Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag anser hör mycket ihop med min dikt "Bitar". Skrevs under samma tidsperiod, så är därför de liknar varandra.


Trådar

Känslor är ett trassel
En härva av olikfärgade trådar
Som är mycket svår
Att reda ut

Missförstånd uppstår
Människor såras
Tårar fälls
Allt på grund av ett känslotrassel

Det är ett helvete att reda ut
Att få någon ordning på
Få en överblick
Och förstå

Vad man behöver
Är någon som är
Villig att hjälpa till
Och orkar också

En som håller i trådarna
Medans du reder ut knutarna

Det är kärlek!




Fri vers av Madeleine Norman
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Norman