Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till att skriva om det första mötet med en ny människa, och hur skrämmande det nya kan vara. Är sådär nöjd med den själv.


Rosor

Rosor du gav
Vid vårat första möte
En tagg gick av
Blodet det flöt

Vi såg ner
På det röda mot snön
Ont det var
Men ändå så vackert

Röda rosor och rött blod
Vi såg upp och log
Det röda gav oss mod
Ingen av oss dog




Fri vers av Madeleine Norman
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Norman