Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara känslokall


Vargens Vinter

Vargavintern är nu här.
Jag hoppas den stannar.
Hösten borta sen länge är.
Nu är det vintern som vandrar.

Utanför regerar det iskalla
Knappt någon värme finns att få.
Det var länge sen snön börja falla
Snart kommer vintern att gå.

Våren kommer med språngande steg
Och långsamt försvinner de svagas smärta.
Själv stod jag bredvid och teg
Inte tinade mitt hjärta.




Fri vers av Madeleine Norman
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Norman