Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

härligt finnas på poeter



står upp och ropar YES

tänk att man kan skriva
olika saker och få folk att läsa
spännvidden är enorm
vilket gör att man får
exprimentera med orden

HURRA HURRA HURRA




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-01 18:24



Bookmark and Share


  Cris
Den känslan får jag med.. i alla fall var den känslan störst i början
2010-11-02

  Line W
Ja, härligt :)
2010-11-01

  * MARY *
ja...hipp hipp !!
2010-11-01

  Emme VIP
Kan bara instämma!! =))
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson