Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta mig, jag tänker igen.

att inte behöva vara astronaut
för att sväva ute i rymden


att inte behöva våga
för att våga


att inte behöva veta
för att tro


att inte behöva tänka
för att vara


att inte behöva vara astronaut
för att sväva ute i rymden


att inte behöva sina ben
för att springa för fort


att inte behöva stupet
för att falla



att inte behöva sova
för att drömma


att inte behöva vara astronaut
för att sväva ute i rymden


att inte behöva brinna
för att vara en stjärna




Fri vers av fakieform
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-01 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform