Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borde inte leta orsaker, borde inte bry mig..


Utan orsak(?)

Går inte att ta på

glädjen finns där

utan synlig orsak

härliga känsla

stanna kvar

mer

varje dag..




Fri vers av Hawaii
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-02 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii