Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös natt

Aldrig har min trånga 90 säng
Varit större än i natt
Dina armar håller om min midja
Drar mig närmre då och då
Djupt försjunken i någon av dina drömmar
(som oftast handlar om hus)

Min sida av kudden kan snart vridas ur
Är så ensam just i natt
Hemligheter väger tungt på ett ungt hjärta
Ifrågasätter för 56247 gången om du egentligen skulle förstå
Svaret brukar bli nej, mest för att jag är feg

Och jag önskar så högt att jag låg och njöt av din värme
Eller att mina ögonlock ryckte ikapp med dina
För hela mitt hjärta är fyllt till bredden med kärlek till dig
Men jag vill inte sova i natt
Istället tänker jag på världens orättvisor
Förlorad vänskap
Och gråter

För att du somnade ifrån mig




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-02 23:13



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
berörande
motsägelsefull
målande
2010-11-04

  soulsistah
speechless
2010-11-03

  LassO
underbar text som berör
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia