Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundament no 1

varje gång hon lindade himmel
runt hans livrädda kön
och gav honom det outtalade

stannade tiden i sin axel
vreds försiktigt ur led

fuktade andetag dansade i samklang

och hon såg inte ens
att det var i det här
som kärleken var värd att kallas vacker




Fri vers av L I V
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-03 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har inget vettigt att säga och ändå vill jag säga ngt. Det får bli: JAAA!
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V