Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

platonisk, anorektisk eller bara ren jävla livskärlek



halvkvävda viskningar kryper längs vardagsfärgade dygnsrytmer
det finns en kärlek i det
ja, det finns en vardaglig vacker kärlek till livet i det
och jag lägger min trygghet i en vacker ask från Indiska

jag har upplevt dig i alla årstidsfärger men du är alltid lika svår att förstå
det finns en trygghet i det
ja, det finns en överjävligt respekterad trygghet i det
och jag lägger min kärlek intill det som skulle bli vår framtid

jag är inte längre flykting i mitt eget hjärtas förlovade land
det finns ett lugn i det
ja, det finns ett jävligt efterlängtat lugn utan gräns i det
och jag lägger mig själv i ett fack mellan liv, dröm och verklighet

allt har ett pris och jag ser värdet i allt jag fått betala för dig
det finns en vishet i det
ja, det finns en vishet jag aldrig kunnat leva utan i det
allt jag äger är det du ser nu när sanningen är det enda som klär mig

det finns en slags kärlek i det här






Fri vers av L I V
Läst 649 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2013-02-24 16:52



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja det var verkligen ett liv, dröm o verklighet som du beskriver, tycks det mig!
2013-04-16

    ej medlem längre
Bra naket ärligt.

Just belöningssystemet!


Starkt.
2013-04-16

    Max Poisé
Underbart detta! Gillar din stil och ton, ungefär den ton jag brukar vilja använda mig. Det sprudlar känslor och skön atmosfär! Bravo E!
2013-02-24

  Lars Hedlin
yes så bra..gillas mycket ;)
2013-02-24

  LenaJohansson VIP
bra skriven , renhet
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V