Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*flummar omkring i vårsolens glitter och ser nog fan skönhet i det mesta och de flesta*


Och ingen annan kan läsa mig sådär (ärligt)

vårfärgad himmel ritar nya jazziga leenden

asfaltsgrusets skrapande är ett tecken så gott som något

jag tänker på att avstånd inte har med närhet att göra

och att själsfränder alltid hittar tillbaka till slut



jag häller drömmar i håret på grannen i sextiofyran

och dricker för mycket latte utan betänkligheter

det är vår i mina omloppsbanor

och jag ÄLSKAR MIG mer än jag förtjänar




Fri vers av L I V
Läst 586 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-03-07 13:27



Bookmark and Share


  sol
hahha - någon där nere skriver att det kommer upp en bild på dig om man googlar nöjd! måste prova:

och man kan inte älska sig mer än man förtjänar! miss dej
2014-08-23

  LenaJohansson VIP
vackert gripande och autentisk känsla, bra!
2013-03-08

  Autumn
Underbara ord - Vackert och rörande
2013-03-08

  alldamageinside
Helt underbart härliga rader :)
2013-03-08

  Blåbäret
om jag googlar på "nöjd" kommer det upp en bild på dig ;)
skönskön läsning
2013-03-08

  Lars Hedlin
Gillas och applåderas
2013-03-08

  flygia
kul!
2013-03-07

  glasblåsarblå
Glad och upplyftande, härliga vårtankar!
2013-03-07

  Niclas Petersson VIP
Sprudlande. Som våren.
Gillar. Mycket.
2013-03-07

    ej medlem längre
mycket fint vävt! ler om vart annat.. *
2013-03-07

    Melona
Hög livskraftsfaktor på den här! Blir glad ända in i det permanenta vintervårgruset
som alltid tycks knastra under fötterna! Mer sol och latte åt folket!
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V