Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Kafka målar himmel i mitt hår

februarinattten sjunger poetiska vaggsånger
och månskäran klyver intigheten på mitten
jag äter ekologisk choklad, läser Kafka och försöker tro

jag försöker alltid tro på någon slags gud
när livet spelar skitiga mollackord utan slut

dramatiserar, jag vet, det är ju det som är jag
hur skulle jag kunna göra något annat
när saknadsblå längtan har stadgat sig under huden
till toner av februarinattens poetiska vaggsånger




Fri vers av L I V
Läst 394 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-23 10:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text!
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V