Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anhelo

min längtan är inte tyngre än en fjärilsdröm
ändå det största jag burit
mellan mina livrädda skuldror av glas

så snälla håll mina dagar i din hand
de gör så gott de kan
när de rinner genom tidens blodomlopp

och jag begär inget mer
än allt




Bunden vers av L I V
Läst 393 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-02-04 20:17



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Grymt vackert och stilfullt.
2015-02-05

  Niclas Petersson VIP
Skört. Och underbart.
Fantastiskt att få läsa dej igen.
Gillar. Mycket.
2015-02-05

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2015-02-05

    ej medlem längre
oförväntat, varje rad känns ny, gillar hur en fjärilsdröm som man tror sig liten och otyngd, blir till det största... jag begär inget mer... än allt.. Bravo LIV!

2015-02-04

    Silverbjer
Så skörstarkt, i det vackra och paradoxala slutet. Texten andas poesi rakt igenom.
2015-02-04

    ej medlem längre
Fint. Lite drömskt o svävande...
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V