Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kyssen

Plötsligt så händer det
att kärlek kommer till
en kyss på röda läppar
är någonting man vill

Nog särskilt den känns
första kyssens minne
rotad den befinner sig
djupt där i ens sinne

En flicka vid sandlådan
när man var fyra år
ett skratt i glädjerus
det satte sina spår

På dansen i skolan
i tonårsålderns iver
en smäktande balad
historia den skriver

I äktenskapsannonsen
man kanske fick napp
dock utan godkänt tycke
man inte kyssen slapp

En vän där i vimlet
ett möte utan mening
kanhända utan kärlek
en omöjlig förening

Vid snabbköpets kassa
när kärleken var blå
plötsligt så händer det
så märkligt att förstå

Vid altargångens ring
med bruden man vill ha
i drömmen står man där
och allt är väldigt bra

Plötsligt så händer det
när kärlek känns bra
en kyss på röda läppar
är något man vill ha




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-03 12:16



Bookmark and Share


  Ritva
Vackert. Bra innehåll. Fin stil. Gillas
2010-11-04

  anits VIP
Mycket vackert................
2010-11-03

  Yrre VIP
Mycket mycket bra skrivet av dig! En puss på kinden från mig!
2010-11-03

    Mimmi17
Väldigt vacker!
2010-11-03

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker detta ditt härliga alster
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO