Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöflingor mot mitt hjärta





lyssnade med eftertanke på dina ord

de föll som snöflingor mot mitt hjärta

smälte samman i en flod av längtan efter dig

aldrig har jag känt mig så naken och frusen




Fri vers av sunnanvind
Läst 442 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-08 21:10



Bookmark and Share


    JJ VIP
Att vara utlämnat längtande är en oerhört brutal känsla... Fin dikt! 2010-11-19

  prinscess VIP
den här var vemodig men ändå vacker på något sätt
2010-11-15

  anits VIP
Vackra vemodiga rader
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind