Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkning på min farmors berättelse, om när hon träffade sin "the one", även kallad min farfar.


Likt en soldat utan vapen, står jag nu försvarslös

Likt en soldat utan vapen
Står jag nu försvarslös

Mina armar hänger fritt
Och blottar mitt genomskinliga bröst
Vill du ta mitt hjärta
Så är det ditt att ta
Jag har alltid sparat det till dig

Bakom stängda ögonlock
Leker tanken på hur allt kan bli
Hjärtat hoppar till av iver och lycka
Jag vet att du ser
Mitt hjärta har alltid stått öppet för dig

Likt ett vapen utan soldat
Är jag värdelös
När jag inte är i ditt förvar

För bara du
Kan göra mig
Till allt det
Som jag är ämnad
Att vara




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-03 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia