Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November


November ylar

som en raggig hund

mot den tomma rymden

som inte förmår

dölja sin gäspning

bland stjärnornas

handflator.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans