Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARNING


varning,
vid alla dolda rum och heta tak,
till alla oinvigda
bakom nätverket "Lösning, Hemliga Dörren"



Genom att man råkar skaffa sig
en riktigt bra
gamingdator
kan man få utflyttade barn att flytta hem igen

 

 





Fri vers av vildvin
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin