Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~saknar titel~

Allt är inte som det verkar
kanske bara en villfarelse

 


 

Allt är inte som det låter
kanske bara oljud

 

 

Allt är inte vad du ser
kanske bara en hägring

 

 

Allt är inte vad du tänker
kanske bara önsketänkande

 

 

Allt är inte
men mycket är




Fri vers av WhatIsLife
Läst 225 gånger
Publicerad 2005-11-29 22:28



Bookmark and Share


  sol
gillar också slutet. de två sista.men allt är.
2005-11-30

  Wretling
Perfekt slut !
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife