Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1979 blev vi nybyggare, 30 år sedan under fjolåret




Nybyggare

~¤~

Doften av nytt golv och nya väggar

synvinklar & hörselnivåer

bockar kroppen för hälsan
hälsar livet bort från smärtan

lång bort från

stanken av nytt våld och nya världar

livsteknologier & överlevnadsterminologier

bockar kroppen för hälsan
hälsar livet bort från smärtan

när sensitiviteten ersätter sensationalismen på TV

finns

doften av nytt golv och nya väggar

LPWJ 04/11/10




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-05 06:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fråga om takhöjd
och inredning
kanske
2010-11-14

    ej medlem längre
En realistisk text som berör. Fint skrivet!!!

"när sensitiviteten ersätter sensationalismen på TV

finns

doften av nytt golv och nya väggar"


/Ann
2010-11-07

  aol
det är nåt i dikten som verkligen berör, bra
2010-11-05

  queenia
gillar din realism.. "stanken av nytt våld och nya världar"

bravo!
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP