Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du som har öron


Tiden rinner som vatten mellan mina fingrar. Försöker hänga med i tempot. Få saker gjorda. Vill inte förlora dagarna till ingenting. Samtidigt skriker kroppen stanna. Men jag har för vana att inte lyssna.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-05 16:53



Bookmark and Share


  micke marin
Faen.. ska lyssna nu..
borde stanna ett tag tänker jag när jag läser.
Varför stannar man inte?
2010-11-24

    eva m h
Du beskriver tidsandan i din text!
Kom att tänka på en bok av Tommy Hellsten,
"Ju mindre du gör desto mer får du gjort".
Kanske skulle kunna vara något att läsa?
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria