Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gitarr

~¤~

Evergreens flödande gemytligt
avdunstande höga C:n
dansande efter flöjten
gastande artikulerande associerande
högvördigt cirkulerande där
evergreens flödar gemytligt

LPWJ 05/11/10




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-05 21:06



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Och orden flödar också i dessa rader och det gör de vackert. =)
2010-11-08

    ej medlem längre
Ett underbart flöde, av toner som jagar varandra, kompletterar varandra. Fint komponerat!

Tillika en fin bild på tolvsträngad gitarr ...


/Ann
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP