Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära gammelfarfar



du hade 9 barn

jag hoppas ditt liv var bra

tack för den du va`

tack vare dig och din fru

kan jag leva nu




Fri vers av Christine Sabel
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-07 21:10



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint , vi lever ju tack vare våra förfärder.
Kram
2010-11-22

  anits VIP
Fina kärleksfulla rader
2010-11-08

  Mr Lindemann VIP
förtöstansfull
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel