Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad - Längtan


Saknad – Längtan

Saknad
Saknad
SAKNAR

Längtan
Längtan
LÄNGTAR

Intensivt
Många beslut under en kort period
Uppslitande
Upprivande
Minnen
Dessa minnen som river hål själen
Under dessa sinnessjuka förhållanden
Fann vi varann
Syster – Bror

Du ger mig trygghet
Du ger mig luft
Du ger mig liv
Du ger mig känslor
Du ger mig ont i magen
Du gör mig stolt
Du gör mig mallig

Längtar så efter Dig syster min
Starka band som vi vårdar ömt med hjärtlig kärlek
Band som får mig euforisk
Så mycket jag vill visa Dig
Så mycket jag vill dela med Dig
Skratta med Dig
Gråta med Dig
Tävla med Dig
Prata bort dagar med Dig

Syster min Du gör mig hel som människa

Längtar så tills vi får berika varandras liv igen




Fri vers av tarabanko
Läst 820 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-07 21:17



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Åhhh här blir jag varm i själen...en återförening som innehåller massor med kärlek, glädje, värme, tacksamhet, längtan...som andas framtidstro, hopp, iver, känslor som sockerdricksbubblar...SÅ underbar text!! Bror och syster - delad glädje är dubbel glädje, wow!
2011-06-22

  lodjuret/seglare VIP
positivt uppmuntrande text mitt i eländet
alltför många känner
hur de inte duger i sig själva
2011-02-11

  Mr Lindemann VIP
Ja systrar kan vara av godo
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko