Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk av längtan

Jag hade glömt att saknad, längtan
kan göra så ont...

Hela dagen har det värkt i min kropp,
jag har känt som feber,
tog en Alvedon,
utan någon
som helst
effekt.

Det enda som hjälpte
min värkande kropp,
var att tänka på dig.

Kärleken strömmade
läkande genom hela mig!

Och all min smärta...

Försvann.







Fri vers av Amorina
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 21:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, en smula kärlek som distraktion kan vara allt som behövs, positivt poetande till yttermera visso
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Jaha, healing i sin rätta bemärkelse
2010-11-07

  aol
just så igenkännande underbar poesi
2010-11-07

  vargtass
fint diktat om hur man kan känna sig när man längtar så otroligt mycket efter någon! Jättebra =)
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina