Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget betyder något längre


Jag kan fortfarande inte sova
jag drömmer obehagliga saker
jag skällde ut min mamma och berättade
hur hemsk hon är

jag vill berätta för alla jag har skadat
och säga hur mycket jag ångrar mig

jag vill säga till några
enda anledningen till att ni fick träffa mig
är för att jag inte ville vara ensam

därför har jag
utvecklat en kärlek
för en man som inte är som jag
på något vis
han lever fortfarande

kanske är det därför han betyder
så mycket för mig

han kommer aldrig att trycka ner mig
han kommer inte att lämna mig ensam
men han vet inte hur mycket han betyder
tyvärr kommer jag nog aldrig få hålla honom

jag skulle vilja börja om från början
om min nya början
aldrig har börjat
så känner han inte till något annat än mig
och kan kanske därför inte
längta tillbaka till något bättre

det är väl egoistiskt
men det är vad jag vill

jag vill få en ny början
med någon ny
som faktiskt kommer att älska mig
jag vill inte vara med någon som inte älskar mig

inget av det betyder något
jag vill bara ha kärlek
bara din
ingen annan




Fri vers av Citrusblomma
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 03:07



Bookmark and Share


    T.R.
Vackert. Känner igen mig i texten
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma