Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintervila



vattnet forsar
på isfri fåra
dånet bedövar

alla himmlens stjärnor
lyser upp
den kalla natten

snart vaggas
naturen in
i sin sömn

vattnet stannar upp
döljs av is
ljudet försvinner

sången har tystnat




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-08 11:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint.
Den här tycker jag om.
2010-11-08

  Nina Nightwish
Mycket fint och målande:)
2010-11-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2010-11-08

  queenia
det låter där inne.. i isen... i djupet... jag hör dovheten.. knorret av fängslade massor..
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson