Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le Mot Henne

Hon försvann uti bland dom andra
Se henne gråta
Se henne le
Och se på henne
Le tillbaka
Ett ljus tänds inom henne

och För alltid
För varje gång du ler
Tänds hoppet
Hoppet inom henne




Fri vers av angel on earth
Läst 258 gånger
Publicerad 2010-11-08 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth