Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ovanligt nog, är vartenda ord sant.


I huset bredvid mitt

I huset bredvid mitt
Bor ett gammalt par
De brukar dansa i köket
Och jag brukar gömd sitta och titta på

Insvept i min alldeles för stora manspjamas
Som du älskling så givmilt gav mig

Sådär insvept i något som tillhört dig
Drömmer jag mig bort
Och önskar att vi också blir gamla tillsammans

(Fast våra köksluckor ska nog vara vita)




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-09 14:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin!
2010-11-09

  LassO
sött
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia