Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du ett nystan över?

Den lilla röda tråden som hänger i texten,

Som gör att man vill läsa resten.

Den gula tråden som formgiver refrängen,

Som gör att man kanske endå faktiskt förstår poängen.

Den blåa tråden som kommer som en chock,

Att läsaren i huvudet fantiserar om en verbal krock.

Den färgsprängda tråden som sparkar liv i allt,

Den skära försiktiga tråden som avslutar kallt.

 

Jag Ska Köpslå Med Katten!




Fri vers av zacke :]
Läst 483 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-09 17:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Kul dikt
2010-11-10

    ej medlem längre
kanon!
2010-11-09

  lisa"puzzle"svensson
ha ha, denna fick du till riktigt bra...intressant :)
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld