Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärleksvisa till dig





Om jag var en fågel
vore du den äng
som skulle mig välkomna i sin blomstersäng

Om jag var en fjäril
vore du den vind
som lyfte mig och bar mig över grönan lind

Om jag var en slända
vore du den sol
som lade dina strålar mot min sommarkjol

Om jag var en lilja
vore du den sav
som lät mig få dricka ur ett stilla hav

Bs-05




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-11-30 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sånt här kan inte jag skriva. En sån där lite gammeldags rytmiskt fin kärleksdikt på rim igen, bra!
2005-11-30

  Daniel_78 VIP
på tal om sånger ja..
detta var vackert som smör!
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg